Haber

Nazilli Belediyesi Cumhuriyet Bayramı nedeniyle şehri bayraklarla süsledi

Nazilli Belediyesi ekipleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle şehrin her yerini Türk bayraklarıyla süsledi.

Nazilli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl kutlamaları için hazırlıklarını sürdürüyor. Cumhuriyet coşkusunun yaşanacağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anılacağı etkinlikler öncesinde şehrin her yeri Türk bayraklarıyla süslendi. Sabah erken saatlerde çalışmalara başlayan ekipler, şehrin en işlek yerlerinin bulunduğu Belediye Meydanı, Uzun Çarşı ve ana caddeleri ay yıldızlı kırmızı bayraklarla süsledi.

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü nedeniyle tüm Nazilli vatandaşlarına ev ve iş yerlerine Türk bayrağı asmaya çağrıda bulunan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Gururluyuz, mutluyuz, heyecanlıyız. 100’üncü yıl kutlamaları için hazırlıklarımıza başladık. Cumhuriyetimiz.’Hür düşünce, hür anlayış, vicdan.’Atalarımızın hür nesiller yetiştirmemiz için bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimiz en güzel mirastır. Onu korumaya, gelecek nesillere aktarmaya, şan ve şerefle kutlamaya hazırız. 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizle birlikte meydanlarda olacağız” dedi.

Cadde ve sokaklarda Türk bayraklarını görmekten büyük gurur duyduklarını belirten Uzun Çarşı esnafı, “Belediye Başkanımıza ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz. Bayrağımız her zaman hassas noktamız olmuştur. Liderimiz her zaman Türk bayrağına verdiği değeri göstermiştir. Türk bayrağı. Cumhuriyet ruhunu yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz.” konuştu. – AYDIN

bogazliyanajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu